Ellen's reisverhalen

AvontuurBreakfamily

Berat Break

Albanië

Naar Albanië reizen? Een absolute aanrader!

Reisbestemming

Reisbestemming filter

Ellen vertelt

Ik ben Ellen, een bevlogen reiziger en enthousiaste reisagent. Ik ben mama van Viggo, mijn kleine globetrotter.

Mijn vader heeft onbewust die reispassie aangewakkerd. Hij nam soms in een opwelling de auto en reed een weekend naar Zwitserland of een dag naar Normandië om ‘verse vis’ te gaan eten…  Gewoon omdat hij daar zin in had.  En als kind vond ik dit natuurlijk fantastisch!

Elke zomer maakten we lange roadtrips doorheen Europa. In mijn tienerjaren werd ik door mijn vader “gepromoveerd” tot reisorganisator van onze gezinsreizen en werd ik als “copiloot” aangesteld.  Zo schreef ik zelf de toeristische diensten aan om informatie in te winnen en ook het telefonisch reserveren van accommodaties nam ik voor mijn rekening. We spreken hier namelijk over lang vervlogen tijden toen het internet nog niet ingeburgerd was…  

Een opleiding ‘Toerisme’ was natuurlijk een logische studiekeuze.  Na een buitenlandse stage lonkte een job als reisleidster, eveneens in het buitenland.  Wat initieel een termijn van één seizoen zou zijn, is een periode van vier jaar geworden.  Later vertrok ik op avontuur naar Nieuw-Zeeland en Australië. En na een BanaBa in Hotelmanagement werkte ik even in de hotelsector, maar het reisvirus liet zich niet zomaar onder controle brengen. Het zette mij ertoe aan mijn levenspad verder te zetten als reisagent.  Noem het gerust een obsessie! De niet aflatende drang om te ontdekken, te verdwalen en grenzen te verleggen is een way of life geworden. 

Al mijn hele leven verken ik dus de wereld. Zowel in mijn professionele leven als in mijn persoonlijke leven met vrienden en familie. Er zijn maar weinig plaatsen waar je niet in mijn voetsporen kan treden. Roadtrips naar prachtige natuurbestemmingen genieten mijn voorkeur.

Sinds 2016 werk ik als Mobile Travel Agent bij Connections.  Ik kom persoonlijk tot bij jou! Het is telkens weer kicken om een mooie rondreis uit te werken en te verrassen met een mooi verblijf, een adembenemende route of met spannende activiteiten.   

Ik luister graag naar je verhaal en je reisdromen. Wie weet verken jij binnenkort een stukje van de wereld.