Roadtrip West-USA

We hebben een onvergetelijke reis achter de rug. Beiden hadden we nooit gedacht dat Amerika zo mooi kon zijn met al zijn verscheidenheid op het vlak van natuur.

De steden kwamen als een welgekomen en goed getimede afwisseling op de vele (maar heel mooie) natuurparken. 

De afstanden waren zeker en vast overbrugbaar, de auto was ideaal en twee chauffeurs is een absolute must. De gps van thuis meenemen is een zeer goede tip om gemakkelijk veel geld uit te sparen. Ook het roadbook was qua routebeschrijving dik in orde en vormde een goede aanvulling op de gps voor wat betreft de route. 

De helikopterervaring boven de Grand Canyon was voor ons een zeer unieke beleving en is beslist een grote aanrader.  De rafting, het paardrijden in de ranch, de prachtige wandelingen in Zion, de fietstocht in San Francisco was gewoon geweldig!

Santa Monica was voor ons een ideaal eindpunt gezien je daar gerust wat kan luieren in mooi weer en je de dag van vertrek niet lang meer hoeft te rijden naar de luchthaven van Los Angeles. Dit liet toe de behoorlijk goedgevulde vakantie rustig af te sluiten en de ochtend van vertrek zelfs nog op het gemak te gaan ontbijten en te wandelen langs het strand.  We kijken er met veel weemoed op terug.

Fam Degroote